+47 924 05 985 info@meneo.no

Sommercamp 2018

Backamo 23. – 26. juni

Annonse_2016Meneo Hundesenter feirer i 2018 5-års jubileum for sommercampen på flotte Backamo Lägerplats i Sverige! Backamo ligger rett sør for Uddevalla, kun 2,5 time fra Oslo, og egner seg meget godt til hundeaktiviteter. Vi bor og trener på samme område, med fokus på god stemning og givende kurs! Denne gangen innleder vi hele campen med fest! Lørdag 23. feirer vi midtsommer, før vi samler oss og trener søndag, mandag og tirsdag, før det blir avreise onsdag. 

Tomi Sarkkinen fra Finland har igjen ønsket seg til vår sommercamp, noe vi er veldig glade for! Tomi har hatt stor suksess både som trener og fører, og vi gleder oss til nok en gang å kunne ta del i hans kunnskap. Han startet sin hundekarriere i 2000, og bruker hunden sine mye på jakt i tillegg til å stille på prøver. Hans tidligere stjerne var INT FT CH NORD JCH DK JCH Blackthorn Bion. Tomis nåværende hund, Wijmas Mumin, har startet sin karriere like imponerende og har allerede et flertall CERT og CACIT på nasjonale og internasjonale A-prøver. Tomi jobber full tid med å trene opp hunder, og ikke minst holde kurs, i tillegg dømmer han C- og A-prøver. Han har trent alle retriever-rasene og har en bred base å plukke av når han skal instruere andre. Besøk hans hjemmeside her.

Helena Lindström fra Sverige har også takket ja til å komme tilbake til Backamo, noe vi er veldig glade for. Helena driver fulltid som trener sammen med min mann under prefixet Reedsweeper’s Gundogs. Helena har erfaring fra tidlig 90-tallet, og har gode resultater innen bruks, lydighet og agility før hun på 2000-tallet startet med jakthunder. Hun har opparbeidet seg stor kompetanse de senere årene, og konkurrerer og jager mye med egne hunder. Hun har oppnådd stor suksess både på A, B- og C-prøver, både nasjonalt og internasjonalt. Nå er det SE JCH SE J(A)CH Reedsweeper’s Tex Takida som har vist størst framganger for kennelen det siste året. Besøk Helenas hjemmeside her.

Danny Fraser blir vår tredje instruktør. Etter et innhopp i siste liten i fjor, viste Danny både arrangører og deltagere at han er rett person på Backamo. Vi er veldig glade for at han vil komme tilbake. Danny har hatt et langt liv med hund, det hele startet i Wales der han er født. Flere veldig dyktige hunder har han trent opp gjennom årene, for eksempel INT FTCH Gilitip Tarzan, FTCH Waterfriend Overawe, FTCH Sortebjergs Coalbrook og FTCH Fendawood Able. Danny har vunnet det danske mesterskapet med to hunder og det nordiske mesterskapet med én. Han har også vært på vinnerlaget i Coupe d’Europe, IWT og Skinners cup i England. Han dømmer både A, B- og C-prøver i både inn- og utland.

Heidi Kvan fra Meneo Hundesenter kommer til å være instruktør for en gruppe med unghunder. Les mer om hennes bakgrunn her.

 

Sommerens opplegg

Vi ankommer lørdag kveld for info, get together og midtsommerfest. Kursene starter opp søndag morgen og fortsetter mandag og tirsdag. Avreise onsdag etter frokost.

Gruppeinndeling

Unghund (5-6 hunder)

For hunder mellom 10 og 24 mnd. Du går med egen hund halve dagen, og som observatør i de andre gruppene resten av tiden. Hundene må ha den grunnleggende forståelsen for innkalling, sitt og bli, og apportering/avlevering for å delta.

Åpen (8 hunder)

For hunder som har oppnådd 1. BK eller er på tilsvarende nivå. Hundene må ha en grunnleggende forståelse for stopp- og nærsøksignal, og kommet godt i gang med dirigeringstreningen. Både gruppe- og én-til-én trening.

Åpen/elite (8 hunder)

For hunder som har oppnådd 1. AK eller er på tilsvarende nivå. Hundene må ha en solid forståelse for dirigeringstrening.

Elite (7-8 hunder)

For hunder som har oppnådd 1. EK eller er på tilsvarende nivå.

 

Har du noen spørsmål om gruppeinndelingen så ta kontakt!

 

Pris og opplegg

Elitehunder og åpenklassehunder
3 dagers heldagskurs: NOK 3500,-

Unghunder
3 dagers halvdagskurs: NOK 1500,-

 

Overnatting, fra 23. – 27. juni

Alternative overnattingsmuligheter;
Enkeltrom: NOK 1200,-
Dobbeltrom eller flersengsrom: NOK 880,-
Camping- eller bobilplass: NOK 1000,-

Bygning 39 består av 12 2-sengsrom og 3 flersengsrom, bygning 41 består av 13 enkeltrom. I begge bygningene er det dusjrom og toalett på gangen, i tillegg til samlingsrom og kjøkken. Det er flere dusjmuligheter i eget bygg. En del av deltagerne må regne med å dele rom med en annen deltager, vi vil tilstrebe å få til de beste løsningene for alle! Hver deltager må vaske ut av eget rom ved avreise.

Kost

Alle måltider kommer fra Café Gläntebo, på Backamo
Lørdag 23/6: kvelds
Søndag 24/6, mandag 25/6, tirsdag 26/6: frokost, lunsj, middag
Onsdag 27/6: frokost
Til sammen NOK 800,-

Påmelding sommercamp 2018