+47 924 05 985 info@meneo.no

Atferdskonsultasjon

Mange kan oppleve større og mindre utfordringer med hunden sin i hverdagen, men det behøver ikke bli et problem av den grunn. Når eieren derimot opplever at hverdagen med hunden blir så problematisk at man forandrer daglige rutiner og unngår ulike situasjoner, kan det være fornuftig å oppsøke en fagperson som kan lage et personlig arbeidsprogram for hund og eier.

Det er bare en myte at det kun er eieren som er roten til alle problemer hunden utvikler. Virkeligheten er langt mer kompleks enn det, og i de fleste saker er det en blanding av både arv, miljø og relasjoner mellom hund og eier som kan ha ført til problemer. Uansett årsak, vil de fleste oppleve det som en befrielse å få et konkret forslag over hva som kan gjøres for å bedre hverdagen for begge parter.

Man behøver ikke ha en hund med alvorlige atferdsproblemer for å få veiledning på Meneo Hundesenter. Mange bruker atferdsveiledning for legge opp hvilke rammer og regler hunden bør ha inne i huset, problemløsning når det gjelder urinering og renslighet, hvordan passere andre hunder på tur når hunden går i bånd, ulike former for redsler (høye lyder, ulike miljøer) osv. Det beste er ofte å få gjort noe med de små problemene før det blir et stort problem!

Heidi tar imot hunder på Meneo Hundesenter, eller reiser på hjemmebesøk. Konsultasjoner etterfølges av et individuelt arbeidsprogram og tett oppfølging.

Les mer her om de ulike tjenestene vi tilbyr.