924 05 985
info@meneo.no

Heidi Kvan

Heidi Kvan

Munti_Heidi_okt14_kopiHeidi bor landlig til i Stange kommune, som ligger rett sør for Hamar. Her driver hun Meneo Hundesenter hvor hun holder alle valpekursene og flere av retrieverkursene.

Som kompetanse har hun en mastergrad i etologi, i tillegg til videreutdanning i Canine Behavior Modification and Treatment fra American College of Applied Science i USA, samt grunnutdanning i ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Heidi fikk sin første hund som 14 åring, og har siden trent og stilt med egne hunder på jaktprøver for retrievere og i lydighetsringen. Hun er oppdretter av Flat coated retriever under prefixet Waternuts flatcoats, og har for tiden 2 stykker sammen med mannen sin, Bjarne, i tillegg til en jaktlabrador. Hun har trent og ført fram flere jaktchampions, og deltatt på internasjonale arrangementer som representant for Norsk Retrieverklubb med ulike hunder. Hver høst tar hun med seg hundene til Sverige og deltar på and, rapphøns- og fasanjakter.

Heidi er utdannet jaktprøvedommer for retrievere, godkjent Trinn 1 instruktør gjennom NKKs utdanningssystem, og har de siste 10 årene holdt en rekke jakt- og lydighetskurs i privat regi og gjennom Norsk Retrieverklubb. Heidi har en spesiell interesse for trening av valper og unge hunder, og har oppdrettet 4 kull. I tillegg veileder hun mange hundeeiere som har hunder med ulike atferdsproblemer.