924 05 985
info@meneo.no

Heidi Kvan

Heidi Kvan

Phone : 92405985 Fax :

Heidi bor på Lislerud i Eidsberg kommune. Her driver hun Meneo Hundesenter hvor hun holder alle valpekursene og flere av retrieverkursene.

Som kompetanse har hun en mastergrad i etologi, i tillegg til videreutdanning i Canine Behavior Modification and Treatment fra American College of Applied Science i USA, samt grunnutdanning i ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Heidi fikk sin første hund som 14 åring, og har siden trent og stilt med egne hunder på jaktprøver for retrievere og i lydighetsringen. Hun er oppdretter av Flat coated retriever under prefixet Waternuts flatcoats, og har for tiden 3 stykker sammen med mannen sin, Bjarne, i tillegg til en jaktlabrador. Hun har trent og ført fram flere jaktchampions, og deltar regelmessig på A, B- og C-prøver med sine hunder, i tillegg har hun ved flere anledninger deltatt på internasjonale arrangementer som IWT, Nordisk mesterskap og Europacupen. Hver høst tar hun med seg hundene på and, rapphøns- og fasanjakter.

Heidi er jaktprøvedommer for retrievere, godkjent Trinn 1 instruktør gjennom NKK, og har de siste 20 årene holdt en rekke jakt- og lydighetskurs i privat regi og gjennom Norsk Retrieverklubb. Heidi har en spesiell interesse for trening av valper og unge hunder, og har oppdrettet 8 kull. I tillegg veileder hun mange hundeeiere som har hunder med ulike atferdsproblemer.