924 05 985
info@meneo.no

Sommercamp 2020

Sommercamp 2020

Ransberg Herrgård 5. – 7. juni

Meneo Hundesenter har i 2020 sin 7. sommercamp i Sverige! Nytt av året er lokaliteten for campen. Vi har vært så heldige å få booket vakre Ransberg Herrgård i Värmland, som ligger 3 timer fra Oslo. Ransberg egner seg meget godt til hundeaktiviteter, og har alle de fasilitetene man kan ønske seg til både hundetrening og andre fritidsaktiviteter. Vi bor og trener på samme område, med fokus på god stemning og givende kurs. 

Tomi Sarkkinen fra Finland er vårt faste innslag på vår sommercamp, noe vi er veldig glade for! Tomi har hatt stor suksess både som trener og fører, og vi gleder oss til nok en gang å kunne ta del i hans kunnskap. Han startet sin hundekarriere i 2000 og bruker hundene sine mye på jakt, i tillegg til å stille på prøver. Hans tidligere stjerne var INT FT CH NORD JCH DK JCH Blackthorn Bion. Tomis nåværende hunder, Wijmas Mumin og Shimnavale Jay, har også innledet sine karrierer meget godt, og har allerede et flertall plasseringer på nasjonale og internasjonale A-prøver. Tomi jobber full tid med å trene opp hunder, og ikke minst holde kurs, i tillegg dømmer han WT og A-prøver. Han har trent alle retriever-rasene og har en bred base å plukke av når han skal instruere andre. Besøk hans hjemmeside her.

Danny Fraser har vært instruktør på sommercampen to ganger tidligere, og er en populær trener som vet å lage god stemning. Danny har trent og ført hunder på toppnivå siden 80-tallet, og har en lang merittliste å vise til. DK JCH Fendawood Able er hans siste champion i en lang rekke. Han har vunnet retrievermesterskapet i Danmark med flere hunder, vunnet IWT for lag med to hunder, blitt Nordisk mester, og er fast innslag på Danmarks lag til Skinner’s. Danny er en ivrig jeger, og har dømt alle typer retrieverprøver siden 2010. Vi er veldig glade for at Danny har takket ja til å komme tilbake!

Maria Söder er et nytt bekjentskap på sommercampen, men et velkjent og tilstedeværende ansikt i retrievermiljøet. Maria har ikke holdt på så lenge med retrievere, men etablerte seg raskt i toppen av resultatlistene med sin første labrador, SEJ(J)CH Karriärs She is my everything, som var født i 2006. Ut av hennes første kull, beholdt hun topphunden SEJ(A)CH SEJCH Söders Broadwalk, som har en imponerende merittliste. Siste store bragd var å bli Retrievermester 2019 i Sverige. Maria jakter mye med hundene sine, i tillegg starter hun jevnlig på WT, B- og A-prøver. Hun driver et lite oppdrett under navnet Blackbound. Besøk hennes hjemmeside her.

Sommerens opplegg

Vi ankommer torsdag kveld for info, get together og kveldsmat. Kursene starter opp fredag morgen og fortsetter lørdag og søndag. Avreise søndag etter kursene.

Gruppeinndeling

Unghund (5-6 hunder pr. gruppe)

For hunder mellom 10 og 24 mnd. Du går med egen hund halve dagen, og som observatør i de andre gruppene resten av tiden. Det er et krav at hundene har den grunnleggende forståelsen for innkalling, sitt og bli, og apportering/avlevering for å delta.

Åpen (8 hunder)

For hunder som har oppnådd 1. BK eller er på tilsvarende nivå. Det er et krav at hundene har den grunnleggende forståelse for stopp- og nærsøksignal, og har kommet godt i gang med dirigeringstreningen. Både gruppe- og én-til-én trening.

Åpen/elite (8 hunder)

For hunder som har oppnådd 1. AK eller er på tilsvarende nivå. Hundene må ha en solid forståelse for dirigeringstrening.

Elite (8 hunder)

For hunder som har oppnådd 1. EK eller er på tilsvarende nivå.

Har du noen spørsmål om gruppeinndelingen, så ta kontakt her!

Pris og opplegg

Elitehunder og åpenklassehunder
3 dagers heldagskurs: NOK 3500,-

Unghunder
3 dagers halvdagskurs: NOK 1700,-

Overnatting, 4. – 7. juni

Alternative overnattingsmuligheter;
Enkeltrom, 3 netter: NOK 1650,- (pr. rom). Begrenset antall
Dobbeltrom, 3 netter: NOK 1350,- (pr. rom)
Flersengsrom, 3 netter: NOK 2100,- (pr. rom)
Camping- eller bobilplass: Pris kommer

I Flyglarna finnes det dobbeltrom og flersengsrom. Hunder er tillatte i alle rom. I begge fløyene er det dusjrom og toalett på gangen. Oppholdsrom med stue finnes i Herrgården, hvor det også finnes resepsjon med kiosk. De fleste av deltagerne må dele rom med en annen, vi vil tilstrebe å få til de beste løsningene for alle! Utvask ved avreise kan betales direkte til Ransberg Herrgård, og koster 350,- pr. rom.

Kost

Fullpensjon 3 dager med frokost, lunsj, fika og middag.
Til sammen NOK 1000,-
Grillkveld lørdag, samt enkeltmåltider kan bestilles separat. Gi beskjed om dette ved påmelding.

Påmelding

Påmeldingsfrist 10. januar